Autoophug Sjælland 2019-08-25T11:38:20+00:00

 

Autoophug Sjælland

 Vi er specialister i autoophug Sjælland, og vi garanterer fuld tilfredshed og den højeste skrotpræmie for din skrotbil. Skrotbildanmark.dk er detn dedikerede autoophug, der har landsdækkende transportservice. vi kan også komme og afhente din bil hele Sjælland. 

Hvordan får jeg ophugget min bil? 

Det er faktisk den nemmeste sag i verden, hvis du benytter vores service.
Har din bil nummerplader endnu, udfylder du blot formularen øverst her siden kører resten som en leg. 

Hvis du ikke har nummerplader, skal du i stedet udfylde vores kontaktformular, som du finder her. Du kan også ringe til os telefon 23 822 422 

Hvad med miljøet? 

Vi benytter kun de mest topmoderne autoophug med alle miljøgodkendelser plads. Det mener vi, er vigtigt. Alt fra aftapning af væsker til bortskaffelse af batterier og andet miljøfarligt affald sker under den strengeste kontrol. 

Hvor tilbyder I autoophug? 

Vi arbejder hele Sjælland, og som udgangspunkt afhenter vi din skrotklare bil inden for 24 timerog vi garanterer at afhente til aftalt tid! 

Hvordan får jeg penge for min bil? 

Vi afregner kontant med dig ved afhentning, og vores erfaring gør, at vi ofte kan give dig prisen i telefonen eller via e-mail uden at have set bilen først. 

Er I godkendte autoophuggere? 

Vi er statsautoriserede nummerpladeoperatører, og vi sørger for alt praktisk med SKAT, du kan koncentrere dig om vigtigere ting. 

Hvor meget kan jeg for at ophugge min bil? 

Det varierer efter mærke, model, årgang osv. Vi har betalt op til 100.000 kr. for biler til ophug, men vi vil meget hellere tale med dig end slynge en pris ud her. Ring til os  23 822 422 og et tilbud ophugning af din bil – afhentet din adresse og med kontant afregning. 

Autoophugning og skrotpræmie 

For at udbetalt præmien, skal din bil ophugges hos en godkendt autoophugger. Det sørger vi for! Du skal blot have registreringsattesten parat til os – den skal vi bruge

 

Call Now ButtonRing til os nu