Højeste Skrotpræmie Sjælland 2019-09-12T09:27:35+00:00

Højeste Skrotpræmie Sjælland

Velkommen til hjemmesiden skrotbildanmark.dk og tak fordi Iforetrak os. Det kan godt være at I ikke har handlet med os førmen så vidt vi ved og har set, er der ingen der giver højere skrotpræmier end os. De tusinder af tilfredse kunder er vidner.Hensigten er udelukkende kundetilfredshed. 

Hvis I har en skrot- eller brugtbil, så ring blot 23 82 24 22 eller send en mail. Uanset hvor i DK I måtte befinde jer, afhentes bilen samme dag og processen er hurtigere end I tror…

Hvilke vogne er skrotbiler

Skrotbiler er generelt funktionsløse eller hvis kørsel i er farligtDvs. at renoveringen af bilen vil koste mere end den selvDerfor er bilens levetid slut og skal til skrot. Hvis I vil sælge skrot videre til jeres familie, venner eller via nettet, skal I vide at det kun vil skade dem.

Hvorfor foretrække os 

Skrotbildanmark.dk er med til at bevare økosystemet og alt det grønne. Siden anvender de bedst egnede teknikere med certifikat og professionelle salgsrepræsentanter. Personalet sørger for sikkerhed i kørslen/transporten og vil absolut skåne luften for forurening. 

Skrotbildanmark.dk er kendt/populær i behandling af kundernemed enestående hengivenhed, troværdighed og ærlighed. Det dejlige og professionelle i vores arbejde er, at vi transportererbilen GRATIS og ordner det på samme dag, hvilket er noget, der kun kendetegner os.

Den prestigefyldte Skrotbildanmark.dk er et ansvarsfuldt, troværdigt bilfirma og er nøjsom i søgen efter kundens tilfredshedAt sælge skrot har aldrig være så let, hvilket I venter utålmodigt at få gavn af.

Brugt bil eller skrotbil? Vi er altid til rådighed; kontakt os blot via:

– Tlf.: 23 82 24 22 

eller

– e-mail: info@skrotbildanmark.dk

Call Now ButtonRing til os nu