Om os 2019-05-03T06:48:05+00:00

Her er nogle fordele du har ved at sælge til os:

Hos Skrotbil Danmark er du i trygge hænder, og du kan trygt overlade din bil til os, vi er et fuldt ud legitimt og gyldigt firma med CVR nr: 33 77 90 70

Din garanti for, at vi lever op til de love og direktiver, som håndhæver de meget strenge miljøkrav, der stilles til ophuggervirksomheder, er kravet om, at man skal være ISO 14001 certificerede. At man er ISO 14001 certificerede betyder nemlig, at man er registrerede hos Miljøstyrelsen, som har godkendt en til at behandle skrotbiler. Som miljøcertificerede autoophugger, er det ens fornemmeste opgave at bortskaffe din bil på bedste vis for miljøet. Ønsker du vurdering af bil, klik blot på linket.

Skrotbildanmark.dk kan stå for Skrotning af din gamle bil eller købe din brugte bil og vi er godkendte og vi udbetaler Danmarks Højeste Skrotpræmie for din Bil.

Kontakt os via

Eller ring 23 822 422 allerede idag

Vores kvaliteter:

Hos os kommer kvalitet og god service først, vores kunders tilfredshed er meget vigtig for os derfor sørger vi for at der ikke opstår noget der kan være til ulempe for vores kunder, eks så bliver nummerpladerne afmeldt hurtigt så vores kunde kan få sin vægtafgift og forsikring tilbage betalt.

Vi opkøber alle slags biler, uanset mærke, model eller årgang,  udfyld venligst kontaktformularenog få den højste præmie på din skrotbil – helt op til 100.000 kr. Om din bil er en personbil, varevogn, defekt bil, skadet bil, eksport bil eller en 4X4, så opkøber vi din udtjente bil.

Vi sørger for at din bil bliver afhentet og transporteret fra din adresse, og til en tid som passer dig bedst.

Som en ekstra service så kan vi stå for at afmelde dine nummerplader. Når nummerpladerne er afmeldt, bliver vægtafgift og  forsikring indsat helt automatisk på din NEM- konti.

Vi udbetaler Danmarks Højeste Skrotpræmie for din Bil, så sælg ikke din bil før du har snakket med os.

Call Now ButtonRing til os nu