Skrotbil og præmie 2019-09-12T09:57:16+00:00

SKROTPRISER PÅ BILER – HØJ SKROTPRÆMİE FOR DİN BİL OG KUNDETİLFREDSHED ER VORES MOTTO!

Hos skrotbildanmark.dk har vi gjort os umage for at gøre processen så tydelig, gennemsigtig og klar som muligt i forhold til skrotpriser på bil samt brugtbil køb.
Vi udbetaler den højeste skrotpræmie, og vi ordner alt ligefra papir-arbejde til transporten af din skrot eller brugte bil. Transporten er iøvrigt gratis. Hvis din skrotbil ikke kan køre, og du ikke selv har mulighed for at transportere den/dem hen til os, ja så afhenter vi gerne din bil for dig og udbetaler de bedste skrotpriser. Her vil du blive kontant afregnet for skrotpræmien på din skrotbil på stedet. Så giv os et kald på 23 822 422 hvis din bil eller biler skal afhentes.

Her er nogle af de fordele du har ved at vælge os:

Vi kommer til dig uanset hvor i landet bilen befinder sig. Så længe det er brofaste øer så kommer vi, og betaler en god skrotpris for din bil, hvad enten den skal skrottes eller den bliver købt som brugtbil.

Vi kan også køber din bil, selv om du skylder penge i den, her vil vi tage kontakt til kreditoren og ordne det papirmæssige.

Vi køber alle slags biler, både skrot og brugte biler, biler som er trafik-skadet, varevogne, brugte Mercedes, Audi, Volvo, Toyota,  Kia, transporter eller lign. Ja faktisk er det ligegyldigt, hvilket bilmærke det er.

Vi klarer alt det med papirarbejdet, du behøver ikke bekymre dig om noget som helst. Det tager kun et opkald at starte processen, og du får solgt din bil med det samme. Og du har kontanter I hånden samme dag, og inden for nogle timer.

Skrotpræmie på bil: Lad være med at bruge penge på en gammel bil, kom af med den hurtigst muligt.

  • Vi er søde og rare samt professionelle
  • Vi udbetaler skrotpræmie på ethvert bilmærke til høje skrotpriser

Vi afhenter skrotbiler fra:

  • Sjælland
  • Jylland
  • Fyn
  • Amager
  • Nordsjælland

Ja, kort fortalt så afhenter vi biler fra hele landet, og kan komme ud til dig, når det passer dig!

Ring 23 822 422 eller kontakt os via vores kontaktformular allerede nu!

Call Now ButtonRing til os nu